Bernadet Bos

(1969) begeleidt mensen die met verlies en verandering te maken hebben. Zij brengt je in contact met je eigen vitaliteit, creativiteit en unieke talent. Haar begeleiding helpt je om een positieve wending te geven aan omstandigheden waar je niet voor kiest zoals het verlies van baan en/of gezondheid. In haar originele aanpak verbindt ze jouw (hervonden) inspiratie aan de realisatie daarvan. Met kennis van zaken, humor en inlevingsvermogen stimuleert zij je om een nieuwe koers van binnenuit concreet te maken in je leven en werk.

Bernadet put uit een breed instrumentarium, mede gebaseerd op (persoonlijke) ervaringskennis. Zij heeft bijzondere expertise in het begeleiden van mensen die kanker hebben (gehad).

Bernadet is afgestudeerd historicus. Ze werkte tien jaar in diverse beleidsfuncties bij een ministerie. Nadat zij hersteld was van een ernstige ziekte, koos ze in werk voor een andere richting. Sinds 2007 heeft zij ruime ervaring opgedaan als coach en trainer bij verschillende organisaties. Ook werkte ze als docent in de Pulsaracademie, een driejarige opleiding in het professioneel begeleiden van veranderingsprocessen bij mensen en in organisaties.